Förhållanden

Om jag förstått det hela rätt så har jag ganska annorlunda syn på förhållande än många andra. Jag tar inte förhållanden megaseriöst fast ändå jätteseriöst. Jag är helt emot otrohet ofc men jag tar inte förhållanden dödsseriöst på de sättet att jag skulle kunna gå in i ett förhållande utan att tro att det kommer att hålla för evigt, men det måste ändå kännas perfekt just då, jag måse verkligen vara kär. Fan det är skitsvårt att förklara och det säger väl emot varandra men ja.. alltså ett förhållande för mig är inte på liv och död, tar det slut så gör det. Hahah jag är nog ganska knäpp. Borde ha en liten vattenstämpel längst ner i varje inlägg där  jag varnar för att jag är värdelös på att uttrycka mig i text haha. 

 
Bild tagen igår ett på natten efter 11 timmars jobb på sf! 

Hur man orkar med vardagen.

Jag kände bara nu när det ändå firas thanksgiving i USA så kan jag lika gärna berätta om något jag är så otroligt tacksam över. Jag skulle inte påstå att jag egentligen är arbetslös atm, men jag jobbar inte heltid så det blir mycket drällande hemma, oftast i sängen med en serie. Detta har jag gjort hela jävla veckan och det är så otroligt deprimerande efter ett tag. MEN jag har klättringen, klätterverket är räddningen i mitt liv just nu. Om jag inte hade haft det stället att gå till så hade jag nog helt seriöst inte funnits längre. Det är så otroligt fina människor där och jag rör på mig och mår bra. Mitt tips till alla där ute som sitter i samma sits som jag, skaffa en sport!! nej men verligen, gillar du att rita, spela musik? gå ut och rita, gå till ett café, sök upp någon på internet som du kan jamma med, verkligen vad som helst som får en utanför dörren i mer än 20 minuter! det är speciellt jobbigt denna tid på året med mörker och när alla ens vänner jobbar eller är ute och reser. Jag har bestämt mig för att om jag inte får extrajobbet efter nyår, då ska jag dra från Sverige. 

 

Change

Det är opeppt att skriva utan respons eller läsare.. men man får ingen respons om man inte skriver.. jävla ond cirkel det där. Jag saknar min gamla blogg. (stopteasingme) den läste många och den var bra.. känns som att jag aldrig kommer upp till den nivån igen. Jag vet att jag har hoppat runt mellan "mass" bloggar på senaste, men nu är jag tillbaka här och kommer vara det ett bra tag till. Måste fixa tillbaka designen, den är ju hemsk nu.. ful header.

Vad vill ni se mina 100+ läsare? borde jag förvänta ig i alla fall 50 kommentarer nu?? hahah skoja. 
 

White Lies och denna helg

Denna helg har jag verkligen jobbat ihjäl mig.. Började 12.00 på mitt "nya" jobb och slutade 17.00, skyndade mig fort som fan till sf för att jobba 17.30-22.30 men nä dum som jag är så sa jag att jag kunde stänga.. så jag jobbade till 00.20... Nu ska jag iväg och jobba igen! MEN efteråt ska jag kolla på White Lies på Berns <333 sett dom live en gång på cirkus förut! men fan har inte hunnit lyssna igenom deras nya platta, piiinsamt!! 

 

Dermal anchor

Ja som sagt så piercade jag mig när jag var nere en vända i Göteborg och här är då resultatet! 
Det var min moster som gjorde dom och det var första gånger för henne. Allt gick skitbra och det gjorde inte speciellt ont, det som gjorde ont var när hon skulle massera huden som skulle piercas haha fyfan alltså. Men allt gick snabbt och bra! båda två har hittills läkt skitbra och det är inge var/blod eller svullnader, dom känns knappt och jag fattar inte ens att jag har dom haha. Än så länge har dom inte fastnat i något eller dylikt, dock använder ju jag inte bh osv så kan vara mycket därför dom är så snälla mot mig (alltså att inge bh-band eller något skaver). Undrar ni något annat så är det bara att fråga på Ask.fm PUSS!
 

Frustrationen över mig själv.

Hur får man bort den här jävla svartsjukan?? avunden?? varför fick jag dom två hemskaste sakerna på hjärnan? varför blir jag svartis på killar jag inte ens vill ha? varför är jag, jag? jag vill inte vara mig själv. Jag vet inte hur man ändrar på sig, JAG VILL INTE VARA MED MER!! jag vill kunna tro på mig själv. Jag har fått ett jobb, ett så jävla bra jobb, som är sjukt krävande och jag måste verkligen tro på mig själv för att jag ska klara av det.. men hur gör man? hur slutar man tänka så jävla negativt?

Allt bra get otur... Att spara mobilnummret ger otur, att skriva eller ens nämna personen ger otur, att ha matchande underkläder för att vara fin ger otur, att vara mig själv ger mig otur. 
Kan någon bara hjärtvätta mig till en bättre person?

Hard to get, easy to be with.
 

Göteborg

Jag drog ner en vända till Gbg, skulle egentligen varit där tills måndag men blev tvungen att åka hem igår pga jobb! är iaf en tatuering och 2 piercingar rikare! (bilder på piercingarna kommer sen). Men ja hade det så jävla bra, träffade min moster, var på 6rätters middag med Knibbe och ja livet bara flöt på!
 

hmm

Vill ta tillbaka den här bloggen.. typ.. men jag vet inte, antar att ni ckså vill det så att ni kan följa via bloglovin? men känns ändå så kul att ha en annan portal.. fan vet inte.. Men skulle behöva hjälp med att fixa min design lite heheh.. 
 
En modellbild från torsdags som jag blev nöjd med! 
 
Foto: Oscar Jettman
Smink och modell: Ja
 

RSS 2.0