Utgång

Några bilder från fredagen innan vi begav oss ut!

dammigt

Nu så! har jag försökt fota lite! har varit väldigt upptagen, då jag fyllde 18 i torsdags! Så det har varit utgång efter utgån + jobb och släktkalas! men jag har haft en helt underbar födelsedagsvecka! lite smptjafs men inget som tynger ner mig. Fått otroligt många gratulationer! Fick lite presenter, en drös med pengar, en stor flyttkartong med massa inredningsprylar (så jävla underbart), mousserande vin, trisslotter, smink, tatuering osv! jag orkar inte gå in på detaljer, men här kommer lite bilder från Släktkalaset!


Så jävla irriterad

Nej det går inte att blogga. Jag har inga bilder, inspirationen är på 0, jag har inga läsare och jag har redan fått fucking haters. Alltså.. nu när vädret dessutom blir sämre och mörkare för varje dag, så finns det inte en chans att jag kan ta bra bilder.. så sorry.. antar att bloggen dör atm.

Dock är jag överdrivet aktiv på instagram.
SofiaStarstrukk

Så jävla tråkig

Usch.. jag har verkligen INGENTING att skriva.. Knappt några bilder heller, så jävla tråkig just nu. Blir väl mer ös nästa vecka. Om dagarna utnyttjar jag alla tillfällen jag har till att kolla Criminal Minds! Jag orkar inte översätta till engelska heller. fan får inga läsare och vet inte vad jag ska göra :( får kämpa lite till! 


Foto, redigering, hår och smink: Stephany http://bloodwave.blogg.se/
 

Freak

Jag misslyckades totalt.. better luck next time.

Före och efter

Sådär ja! fått några bilder från "plåtningen" med Stephany (http://bloodwave.blogg.se/) Hon som har fotat och stylat. Jag som har redigerat och stått modell! Nu tänkte jag visa före och efter bilder, när jag retuscherat huden! Jag tycker att jag börjat lära mig! 

Translation: Here are some pictures from the photoshoot I did with Stephany (http://bloodwave.blogg.se/) last week. I'm showing before and after pictures of how I retouch my skin in photoshop! 









Ingen dator

Jag bloggar från mobilen, åh gillar inte såna inlägg. Vill be om ursäkt för frånvaron, inte haft några bilder och nu har jag ingen dator heller.. Lämnade in den idag, kommer gråta om något försvinner.. Eller nå men jo om skolarbeten försvinner.. Bilder kan jag ta nya liksom. Förlust av bilder gör sällan något för mig, bara några bilder, men dom vågar jag ändå inte posta.. Jag kommer tillbaka i slutet av veckan! Ni får följa mig på instagram så länge! SofiaStarstrukk


Bomberjacka

Köpte mig en bomberjacka.. vet dock inte om den passar mig.. den kostade 500:- på nån "army store" här i sthlm.. vet itne om affären heter så, men det var en sådan affär.. det är ju billigt för en jacka, men åh jag vet inte.. vad tycker ni?


Translation: I bought a new jacket yesterday.. but I don't know if it suits me.. what do you think? Should I keep it? 








Random late update

I samma veva som jag fotade med Stephany (http://bloodwave.blogg.se/) så fikade jag även med henne och hennes kompis, sedan vidare till en fika med kristjan och bobbo. Det var en skitrolig "plåtning" faktiskt! Inte fått så många bilder ännu, gör ett eget inlägg till det när dom öser in! men lite random bilder från den dagen!
Blir så arg på att färgerna och allt i bilderna bara dör typ, när man lägger ut dom på internet.. sug min dase.


Translate: I had a coffee with some of my friends yesterday, had a pretty good day! Stephany (http://bloodwave.blogg.se/) did a photoshoot with me, but I haven't got so many pictures yet, I will update thaat later! but here you have some random pictures from that day! Sorry for the dab editing of those photos.









Kärlek ack och ve

Alla är så kära, så himla kära och det ska visas överallt. Är man inte kär, ja då har man nån jävligt nice flirt. Varför blir aldrig jag kär? Varför får aldrig jag något passionerat ligg, Romantisk stund, Glödhett minne att bevara. Någon som känner samma för mig som jag känner för denne, men ändå lite mystiskt och inte så självklart. Privat och mysigt, ingen får veta på ett tag. Någon att prata om saker med, som är en vän och älskare. PASSION JAG VILL HA PASSION. Finns du där ute? och ja du ska fan se bra ut, jag har det kravet. Får väl vänta tills jag reser jorden runt.. då får jag hitta något mystiskt och svårt, men ack så perfekt när det bara är vi.


And if you're in love, then you are the lucky one.
'Cause most of us are bitter over someone.




 

I'm not alone




Följ min blogg med Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin 

Starstrukk

Jag vet inte om jag borde posta inlägg som jag hade i min förra blogg.. eller bilder eller dylikt. Vad tycker ni? Har gjort en videoblogg som ska slängas upp sen också, shit just got real! Jag har väl inte mycket att säga, men har en del bilder så! Jag tänkte också säga att jag skriver på engelska, för att ajg försöker slussa alla tumblrföljare hit! för jag pallar inte med tumblr längre :C






 

Look

Åh jag blir så glad! ni ahr blivit 21 följare på bloglovin, det är fan inte illa pinkat efter allt som har hänt osv! Jag har massa nya inlägg att ösa över er med, jag kan börja med vad jag ahde på mig idag! eller ah.. låg hemma och var sjuk, men fotade lite, så tog på mig kläder haha! 


Translation: I'm happy that so many people have found my blog! I have so many new blogpost to show you!! Todays outfit!

Vest, Weekday// Sweatshirt, New Yorker// Skirt, H&M // Shoes, Vagabond


Tackar och bockar

Sötaste Suzanna (hennes instagram HÄR) hjälpte mig med designen. Vad tycks? Det enda jag har gjort är att fixa headern och lilla bilden på mig haha! Men ja, nu är det nystart för mig osv, så vad vill ni se i min blogg? och borde jag fixa något mer med designen?

Translation: my cute friend Suzanna (you can find her instagram HERE) helped me with the look of my blog! So what do you guys think? And I wonder what do you want to see in my blog in the future?? 







Konstigt, men välkomna!

Ja ni. Jag misslyckades lite med min förra blogg (stopteasingme.blogg.se).. eller ah något rejält. Så här är jag igen, ny blogg, nytt namn! nytt nytt nytt! Är astaggad när jag väl fixat designen. Så nu ska jag fota mer, visa mer smink/kläder/dagar ja blir mer inspirerande. Kommer försöka att lämna ute mina impuls-depp inlägg klockan 23.00. Men såklart vill jag fortfarande ha kvar det personliga, eftersom jag anatar att många läste min blogg pga den anledningen. Jag hoppas att alla hittar tillbaka till den här bloggen och att ni ska tycka att den är ännu bättre än den förra!

PUSS!





Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0