Instagram

SofiaStarstrukk @ Instagram!


Idag

Har minnena verkligen kommit ikapp mig. Det är mycket som förträngs, men så en dag så kommer allt bara upp. Har inte ni det så? Något jag verkligen gillar är att lyssna på musik och åka kommunalt, skiter i vart.. bara att sitta där och drömma lite känns rätt bra ibland. Dock så var det ganska sorgset idag. Jag kollade på Ego idag med Emelie. Den var väl sådär, men den får en verkligen att känna sig ensam. Jag känner mig oftast lika ensam när jag är med andra också.. Hej emo-depp inlägg, men jag vet att det var såna här inlägg som uppskattades i min förra blogg, visa att man är mänsklig, inget som romantiseras. Det uppskattades nog just för att man inte blev avundsjuk, man kunde bara relatera.


Min utsikt, som ni vid det här laget har sett 1000 gånger.

Nyttnyttnytt

Beställde ju hem en fakepäls från asos! vad tycks?

Random video

Eh, pinsamt kanske? men tänkte att jag behövde uppdatera här.. videon gjordes för typ 2 veckor sen!
Skitdåligt klippt. 

jävla värld

Så trött på att min iphone strular. Inte nog med att skärmen endast består av sprickor nä då ska 3Gn sluta fungera helt, trots att det står att allt ska funka som det ska och att jag har uppkoppling. Jävla skitvärld där allt görs för att gå sönder, så att vi konsumerar mer. Skulle aldrig gått från knappmobil till iphone, valet jag kommer att ångra livet ut.


ojdå

Lite mer smink! 
Blev ganska kladdig eyeliner idag, men det var lite det jag ville ut efter, sotigt, kladdigt.. ah Blev dock nöjd med formen på "vingarna"
 

Pengar i lista

Tänkte mest för min egen skull, göra en liten lista på vad som behöver införskaffas inom en snar framtid så att jag vet vad jag ska göra med mina pengar.

- Nytt sl-kort ~ 640:-
- Färgade linser ~ 150:-
- Förlänga klätterkortet ~ 2600:-
- Fixa min iphone ~ 500:-
- Spara minst 1500:-

= 5 390

Det är alltså typ hela min lön. Ångest.
Jaja, gött med cash i alla fall! Nästa månadslön lär bli hyfsat fet i alla fall!


Smink

Hejsanhoppsan, här kommer ett inlägg som inte funnit så stort utbud av här på bloggen!
Men i alla fall, gårdagens sminkning, blev inte kanon nöjd men det får duga ändå!
 

bilder

omg, här kommer faktiskt lite egobilder som jag hann fota idag innan solen gick ner!
Imorgon ska jag även plåta söta Angie och hoppas på att det blir superduperbra! Man kanske borde ta o fixa en ny header..

Beställde hem

Har suktat som fan efter en fakepäls.. kollat typ överallt och nu slog jag till! Hoppas den är nice.
ni hittar den på http://www.asos.com/


charmig lugg


sent nyår

Ja.. jag har ju faktiskt inte direkt nämnt mitt nyår här i bloggen. Bilderna skickade morsa över nyss, då jag glömde min systemkamera hemma hos farsan. På nyår firar jag även nyår med en av mina föräldrar (då dom är skilda sen 12 år tillbaka), så mitt nyår var ganska lugnt då jag även skulle jobba dagen efter! Men jag valde att se fin ut i alla fall!


mobbning

551914_3766155395264_370715687_n

Mina bryn

Skitkass video.. klockan är 03:23... Det jag försöker säga är.. jag fyller bara i dom med skuggor.. sen är jag klar! ser hemsk ut.. sliten efter intensiva veckor på jobbet. Men är sjukt stolt över att ha fått skiten avklarat! Men den hjälper er nog ingeting hahahahah.



bild

Sa ju att jag skulle försöka liva till stämningen här lite.. 
Så jag slänger in en bild från en "plåtning".. ingen som har lust att fixa min design eller någor?

ska försöka

Komma igång med bloggandet igen.. så att det blir lite fler uppdateringar än typ 1-2 gånger i veckan. Nu har jag i alla fall jobbat mitt sista pass på sf.. for now. får se om det bli mer senare. Tänkte visa vad som kom med posten nu i veckan.
Smink från elf och mössa från caliroots, billigt och bra!



2012

Jag är en sådan människa som inte kommer ihåg så mycket av början på året. Men jag vet att 2012 började skitdåligt, sämsta nyåret och på toppen av det så blev jag intresserad av en kille som gillade en annan tjej, klassiker. Men livet fortsatte och jag gick i skolan, sörjde att alla började fylla 18 medan jag bara låg hemma om helgerna. Jag slutade med innebandyn efter 6 år och började klättra istället, mycket bra val känner jag. Jag tappade kontakten med en av de bästa människorna jag haft i mitt liv och jag sörjer förlusten än idag. Jag har för mig att jag åkte lite spontantrippar överallt.. till västerås t.ex.! hade det bra där, kom det i deras tidning för att jag hade nån bra street-outfit haha! Jag fixade många chillkrök då jag oftast var ensam hemma.. SCORE! party for life. Träffade också världens bästa Max som fortfarande idag, är ljuset i mitt liv.

Jag fortsatte sedan med att skita i skolavslutningen och åka till hultsfred istället, fyfan vad bra det var!! träffade goa människor, lyssnade på bra musik, blev INTE bakis och bara chillade. Föll lite för en kille så bestämde mig att åka till Alingsås, hade det kanonbra där, festade varje dag och bara myste! drog även till p&l över en dag, plankade in på campingen och drog sedan hem haha. jag kom hem och reste bort med familjen, tyskland-frankrike bilade vi igenom och det var asfint, asbra. Jag fick sommarjobb på en parklek, även där hade jag det asbra. Jobbade med bara bra människor och ja.. det här var nog den bästa sommaren i mitt liv om jag tänker efter.


skolan började igen och då började jag inse att fan.. det är sista året, det är min tur nu att ta av mig stödhjulen och få göra vad jag "vill". Studentskivor började planeras, paniksöka praktik, fylla 18 och supa varenda helg haha. skaffade en tatuering och snabbt där efter drog jag till London med klassen, fick se making of Harry Potter och supa med lärare. Skaffade praktik på Ace och drog till min moster på rave i Göteborg. Blev fotad och fått fler förfrågningar efter! sen kom jullov och jobb på sf bio i heron city. Här är jag idag. 1/1-13. I år ska jag väl lyckas med något i alla fall! 


RSS 2.0