Hippie

Drog på inflyttningsfest igår hos min bästa kompis Nea! det var utklädnad som gällde och jag körde hippiestyle.idag drog jag på beyond retros garage sale, så kan visa sen vad jag köpte!

Ny hårfärg


the naked truth


Jag har inte ens en liten gnutta smink på mig på dessa bilder. Tog dom lite snabbt igår innan jag skulle sova. Livet är piss just nu, allt har bara gått fel med flaket, så just nu blir min plånbok ruinerad och min hjärna uppsvälld. Jag är så arg och jag vägrar låta någon köa över mig sådär. Fittor. Aja... sen suger livet ännu mer för att jag ska jobba hela helgen.. dvs jag har inte ledigt på riktigt för ens nästa helg.. Jag är ledsen, önskade att jag hade ett sånt jobb som jag kunde plugga in hörlurarna på och inte finnas. Fan.. snart går tunnelbanan, hejdå. 

hahaha

Jag har gjort 3 inlägg nyligen.. Dom blev väldigt uppskattade :PPP Not. Jag får mer kommentarer på egobilder än på mina åsikter, men ni ville att jag skulle ha med mer åsikter?? och jag ser ju att ni läser.

Vulgär student


Ny body

100:- på H&M, värt. Även outfiten jag hade på mig när jag gick ut. Dock inte frillan.

Åsikt

MVI 8622 from Sofia Starstrukk on Vimeo.


Jag har bestämt mig

För att återgå till mitt sätt att blogga på, som när jag hade stopteasingme.blogg.se. Jag tänker alltså bli mer privat, för jag antar att det uppskattas? Så jag ska väl försöka fixa ett videoinlägg eller något imorgon, då jag är ledig. Tycker att det är så jobbigt att fota mig själv, har inge bra ställen och ingen fjärr osv.. Menmen.

Klockan är efter 23.00, de som följt min blogg länge, vet att det är runt den här tiden på dygnet jag mår som sämst. Just nu mår jag okej, kanske för att jag är ledig imorgon. Just nu har jag mycket i huvudet, sådär mycket att jag bara vill stänga av och inte göra någonting. 


RSS 2.0