anda bloggen

Läser ni ens min blogg på Thehighissue? Jag har uppdaterat en del där om det ens verkar lite intressant.. keep in touch.

https://thehighissue.squarespace.com/sofia-s/

Bloppis

Välkomna till min Bloppis som går till såhär, är du intresserad av att köpa? kommentera då dettta inlägg. Frakten är inte inräknad i priset så den får ni också stå för. vill ni se hur något av plaggen sitter på så är det bara att fråga efter en bild så skickar jag en!  först till kvarn är det som gäller. Enjoy!



1.
Blå cardigan från TopShop, storlek 34.
20:-

2.
Svart transparent skjorta (nitarna har jag satt på själv) från H&M Divided, storlek 38.
20:-

3. 
90-tals inspirerat linne, väldigt tight och nästan en magtröja, vet inte riktigt storleken.. men xs skulle jag nog säga.
10:-

4.
Magtröja från GinaTricot, den var väldigt het förra sommaren! storlek 34.
20:-

5.
Fodrad jacka från Romwe, one size. Den är otroligt mysig men färgen passar inte min garderob riktigt!
150:-

6.
Lurvig jacka från O'neill, storlek xs skulle jag nog säga, den sitter lagom på mig!
100:-
 
7.
Grå kofta med mörkgråa "patchar" på armbågarna från H&M, storlek 36.
50:-

8.
Bikerjacka från Nelly.com, storlek xs.
250:-

9.
Brunsvart skinnjacka från berlin, skulle tippa på att det är en 36/38 då den är liiite stor på mig.
150:-

SÄLJER

tänkte ha någon form av bloppis tror jag, inget kommer kosta över 250:- låter väl okej? (det är bara en jacka jag vill sälja för 250) hojta om ni är intresserade, annars blir det väl myrornas eller nåt!

the high issue

Kolla in min andra blogg, senaste modellbilderna finns där och så säljer jag en jacka! gilla även mina inlägg nere i högra hörnet!
 
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
http://thehighissue.com/sofia-s
 

Hittade denna sanna text på Kimberlys blogg!
 

^^^

 
 
Där satt jag ensam i mitt rum lördag kväll. Mina tankar fick inte stanna kvar i rummet längre, jag var tvungen att ta mig ut. Jag har ett otroligt bra långtidsminne faktiskt, jag minns skorna, håret, kläderna, människorna men aldrig känslorna. Jag kommer inte ihåg hur jag mådde för ett år sedan, jag kommer inte ihåg vissa personer som ändå stannade ett litet tag. Jag vet inte varför men det känns som att jag är bra på att förtränga. Just nu känns det som att jag har mått dåligt för länge. Jag började tänka att jag mådde skit, att mitt liv går under nu, jag vill bara dö, försvinna för alltid. Men sen kom tankarna, en människa ska inte kunna påverka mig så, människor kommer och människor går sällan att någon består. Det är något som händer alla, hela tiden och på samma sätt. Jag klarar mig, det ärfan ingeting. nu tänker jag att det inte ens är värt att tänka på, tänk på något annat, framtiden. Jag tänker och undrar, hur är den perfekta personligheten, men kommer inte fram till något svar. Jag ska skriva ner, stryka och bli en bättre jag, inte en ny jag. 
 
Där försvann han, men som alla andra gånger så kommer dom alltid tillbaka. Varför? Jag vet inte.

***

 

Igen

Ja, nu har jag bytt blogg igen, bloggar alltså inte på borderline baby utan nu är det på the high issue! 

Min nya blogg hittar ni HÄR

 
Men såklart så kommer denna finnas kvar, dock så blir den mer personlig igen! men behåller bredden, älsakr breda bloggar!

 

...

Tänkte att det här skulle bli en bred blogg med bara bilder, precis som citty har sin http://thehighissue.tumblr.com/  Vad tycker vi?
 
 
 

RSS 2.0