Va, är jag sådan?

Det jag tycker är absolut roligast att läsa om är "saker du inte visste om mig" i andras bloggar. Som t.ex. http://bloodwave.blogg.se/ 
Så jag tänkte att ni kanske hade tillräckligt stort intresse att också vilja veta saker om mig! många kanske vet från min förra blogg, men rabblar upp ändå! Måste bara säga att alla bilder ser helskeva ut efter jag redigerat dom.. i camera raw och ps ser dom asbra ut :c



Jag tänkte rabbla upp 15 saker.
1. Jag har haft glasögon.
2. Jag har haft tandställning.
3. Jag spelade innebandy i 6 år men nu klättrar jag istället.
4. Jag följer nog över 10 serier.
5. Jag är en av de lataste människorna på denna planet.
6. Jag äter nästan bara skräpmat, förutom de veckor jag är hos mamma.
7. Jag har alltså skilda föräldrar sen jag var 6.
8. Jag har 3 syskon, varav jag är den äldsta.
9. Dom finaste bilderna tagna på mig, är när man ser mina bröst.
10. Jag använder i stort sett aldrig foundation eller dylikt.
11. Jag är bisexuell.
12. Jag har har hallux valgus.
13. Mitt längsta förhållande höll i 4 månader. Jag var 14 år gammal och han bodde i Gävle.
14. Om jag får en tjej ska hon heta Juni, om det blir en kille så blir det Reuben.
15. Jag är väldigt ensam. 

Jag vill köpa din kärlek.

Jag har aldrig förstått mig på det där. Varför säger folk att "åh han är världens snällaste, han köpte en sminkväska till mig för 200:-" eller "åh världens bästa kille, han tar hand om mig så himla mycket. Han köpte en väska till mig för 1000:-" hur fan kan man ta hand om någon bra, bara för att man köper saker till dom? eller som vissa kompisar "alltså jag är asbra kompis för jag köpte faktiskt 3 presenter till dig i födelsedagspresent". NO FUCKING WAY att du är bättre kompis än någon annan, bara för att du köper skitsaker? på riktigt.. varför säger folk så? varför tror folk att allt handlar om vem som ger flest presenter eller dyrast för den delen. 

Jag är inte en dålig vän bara för att jag är snål. Bara för att jag inte köper den där ölen, tröjan eller läppstiftet. Jag är inte en sämre vän för att du köpte en present till dig och jag inte gjorde det. Han är inte en bra kille bara för att han köpte en bh för 200kr. för det kan fan vem som helst göra.



Smått och gott

Jag var som sagt i London förra veckan. Det var så himla kul och det var mycket varmare där än i sverige! Så jag åkte alltså dig med min klass, för vår skola har att man får resa med klassen när man går tredje året! så vi fick åka till London och där så shoppade vi, gick på the making of Harry Potter osv. 



:(

Kände mig lite elak mot mig själv. Ni är fina, även om alla inte finns kvar från förra.. sörjer den bloggen fortfarande. Så funderar på att gå tillbaka med att inte vara så ytlig.. inte lika mycket tankar, men i alla fall några.


Tanke

Funderar på att sluta blogga. Undrar varför ingen sagt innan hur värdelös jag är på att fota och sminka? hallå ser ni inte hur dålig jag är? nej det är nog inte min grej. Jag går och lägger mig.

hej då!

Tänkte bara meddela att jag inte kommer uppdatera bloggen på hela den kommande veckan, då jag åker till london! pusspuss.

Gammalt är gott

Tänkte att jag skulle visa mitt gamla jag, då http://baik.blogg.se/ inte ville vara ensam om det ;)
jag har inte så värst många bilder på den här datorn, men några finns det allt! Dom ligger inte i ordning och jag vet att det är sjukt osexigt att alla är olika stora... fan då




Tatuering

ja.. som rubriken säger! gjorde min arm fin igår:*


 

Carlings

Min kompis Andréa jobbar på carlings på kungsgatan och alla carlingsbutiker tävlar om biljetter till new york, så här är en vide på när dom visar hur bra de är på att sälja jeans! ni kan beskåda min tighta rumpa och lite fakehångel!

Carlings 560 Denim party from Ringo Nilsson on Vimeo.


Fler bilder

Såklart är jag inte klar med ego-spam!  och jag har en hel del kvar!

Fotat

Tog tillfälle i akt och fotade lite idag, då jag är ledig från skolan! 

standing still


Heart of a girl

Det är kallt ute nu. Riktigt jävla risigt.. Jag fryser, måste plugga men valde att knäppa lite bilder innan, måste ju få igång bloggandet liksom! tänkte koka typ 30 koppar kaffe, för senare ikväll ska jag jobba.. ack och ve. Ni kan nog se hur trött jag är.. :(

Runaways

The Killers – Battle Born dunkar i mina öron samtidigt som jag faktiskt uppdaterar min blogg för en gångs skull. Jag har nog aldrig varit såhär kass på att uppdatera.. förlåt. Det är som sagt för att jag inte hinner fota, jag har nåt otroligt mycket att göra.. Speciellt nu eftersom att jag + min klass åker till London om 2 veckor och efter dete har lov i 1 vecka och efter det praktik i 5 veckor. Så alla lärare bombar med uppgift efter uppgift. 

Att göra tills nästa vecka:
- Plugga inför historia prov.
- Skriva fördjupningsuppsatts om personlighetspsykologi.
- Bli helt klar med min egna hemsida.
- Redovisning i arbetsmiljö och media.
- Börja läsa bok och titta på film till engelskan.
- Jobba.
- Klättra.
- Umgås med vänner.
- Skriva en utredande text.
- Skriva loggbok om projektarbetet.
- Gå på elevrådsmöte.
- Övrig skit.
- Tatuera mig.

Som ni ser är det en hel del för knappt 2 veckor.. Jag har i alla fall något att göra!

Slänger upp gamla bilder.

torka aldrig tårar utan handskar

Jonas Gardells romanseria har blivit till en tv-serie som nu går på svt1. Sändes igår och är i tre delar. Jag älskar den serien, jag vet att den kommer dela mig i flera bitar. Ni som inte sett första avsnittet, gör det NU! finns på http://www.svtplay.se/video/340066/del-1-av-3
Jag bangar inte heller på Adam Pålsson.
 

Skit

Alltså blogg.se är ju sämst i världen, på allt. Aja skitsamma. Tänkte meddela er om att jag fått värsta yrseln och haft sen lördags. Ringde pappa och sa att han skulle köpa blutsaft, så nu hoppas jag att det ska hjälpa! jag ör som yrast när jag gör små rörelser, går det fort hinner kroppen inte reagera typ. Jag hoppas att det inte är något allvarligt. Jag tog en dag hemma i alla fall och passade på att sova.
 
 

Hållbar utveckling

Har massa miljötänk i median osv nu.. och jag har då gjort en produkt och en logga. Produkten är en förpackning för nagellack, grejen är den att jag måste hitta massvis med miljövänligt material som inte är skitdyrt (detta ska endas skrivas upp och vara med i redovisningen) och så måste jag göra 3 förpackningar/produkter till, fast bara skissa. Men eftersom jag vet att många där ute är miljövetna, så skulle jag behöva tips på material och sätt som gör att produkten blir så miljövänlig som möjligt. hur man kastar, producerar osv.. ah hoppas ni fattar. SNÄLLA ett tips skadar inte :( 

här är min aslökiga logga som jag gjorde på fem min..

jätte intressant

Jag får väl försöka att fåt illbaka er uppmärksamhet då!
Det här var lördagens arbetsklädsel och smink!

RSS 2.0