Va, jul?

Så jävla sjukt att det är julafton imorgon. Jag tänkte få tummen ur röven och baka och slå in paket! 

Bjuder på bilder från när jag modellade för Young hearted, sjukt Nice kläder! http://www.young-hearted.com/

Foto: Isabelle Miller 
Mua: mirjamira stéen




Wihoo

Gjorde en liten julsminkning till jobbet, då vi hade crazy Christmas! Blev fan jävla nöjd alltså!




Because I'm broken and blind

Jag ger upp nu. 
Tur att jag har jobbet och klättringen. 



---

Allt går så bra nu.. Jag sitter och bara väntar på motgångarna och jag tror faktiskt att en är på g just nu.. För allt är verkligen för bra för att vara sant just nu. Sitter fortfarande och mobilbloggar.. Vet det suger med massa iPhone bilder menmen, tog en okej bild imorse! Har lite bilder från en plåtning jag gjorde för någon vecka sedan också!


Smink

Åh vad jag älskar smink egentligen. Idag blev det väldigt mörka ögon med lösfransar. Me like, undra vad jag ska köra på imorgon... Hmm inspiration någon?



Bilderrrr

Knäppte några snabba nu på "morgonen" innan solen försvinner för dagen! Blev fett nöjd jaobreh haha. Nä men vad tycks? F.ö. Går jag i magtröja året runt och fick asniceiga jeans av Andréa, levis high rise skinny (dock lite stora) <3




:(

Blä, fyfan vad det här suger. Jävla mobilblogg.. Så tråkigt, jag älskar att klicka på mina tangenter på datorn.. Men har inte fått tummen ur röven för att fixa nätverket. Men ja.. Mycket på gång i mitt liv, ska starta igång ett jävla stort projekt efter nyår som ska vara klart innan sommaren! Hoppas till tusen att det går bra. Annars då? Jo jag fördriver dagarna med jobb och klättring, ganska skönt jag trivs rätt bra med det. Åh jag är så nyfiken, vad ska ni göra på nyår? Det är fan lucia imorgon, tiden springer iväg.



Fuck

Har jävla strul med att ansluta nätverket är hemma till min MacBook air.. Det står att den har nått maxtidgräns.. Och supporten kunde inte hjälpa så ja, det får bli mobilblogg nu haha! 




Lördagens smink

Skitdåliga bilder, helt annan färg irl på både läppar och ögonskugga.. men det är ju rätt gult ljus när man fotar vid sin sänglampa liksom haha.. och orkar inte lägga ner tid på att fixa men färgerna i ps (använder bara camera raw typ) så ni får nöja er med detta! 

 

say whaaat?

Från ingenstans så ska jag nu upp kl 04.00 för att ta mig till globen och sedan flyga till Berlin med huldra, långfilmen jag jobbade med typ hela sommaren! blir bara där över dagen, men känns så jävla gött ändå. 
Har fan fullspäckat schema denna vecka, vilket jag tycker jag förtjänar efter en hel vecka med 0.
 
 

RSS 2.0