Fashion ego

http://nyheter24.se/nextinfashion2013/sofiastarstrukk/
Här kommer jag posta mina outfits, ska fan försöka vara så flitig som möjligt.. vore så kul! Men här får ni en sneakpeak bara för att ni ska klicka på länken!

Studentklänning beställd!


Vilket par?

Kan inte riktigt bestämma ig för vilka jag ska klicka hem..?

Fashionista

Jag tänkte vara med i den här modebloggs tävlingen, don't ask why.. kul grej typ hahaha. Men tänkte att ni kanske ville hjälpa mig att sprida den bloggen? Ni kan i alla fall spana in den härhttp://nyheter24.se/nextinfashion2013/sofiastarstrukk/


och här får ni lite bilder från min skiva!

On my way to candyland

Hade min studentskiva igår, tema candyland. Jag var en lakritspipa! fick inga bra outfitbilder men hade mina disckopants, svart transparant tröja och en svart luvtröja.... och rosa hår!!


Discopants

Nu ni gott folk! Jag har en hel drös med blogginlägg att publicera, vet bara inte hur jag ska sprida ut det.. Men kan väl börja med att jag införskaffat mig ett par discopants!! (från topshop) /bruden som svankar

Kontaktannons!

Mitt namn är Sofia och jag är hela 18 höstar ung. Jag gillar närkontakt och kärlek, vilket jag är undernärd utav. Jag söker någon som gillar att mysa, prata och ser bra ut, har man tur kanske det händer något mer. Men poängen är att mysa och då menar jag kramas och pilla i hårbotten typ! du ska gärna bo nära, så att jag kan åka till dig eller du till mig då det behövs. Du ska vara ärlig och inte kvinnoförnedrande eller varit ottrogen i alla dina förhållanden. Jag vill kunna lita på dig. Här har ni en bild på mig. hör gärna av er!


i just had sex


cry me a river

Jag har förlorat lika mycket motivation som er. Antar att det inte heller lär funka med att fråga något, jag har ändå ingen som svarar.. jag har inga läsare kvar :(

finns som sagt fortfarande på instagram Sofiastarstrukk eller http://instagram.com/sofiastarstrukk
Jag har även börjat twittra lite mer. https://twitter.com/SofiaStarstrukk

m
åste också bara säga att jag har börjat hänga på soundcloud.
https://soundcloud.com/kool-kabul

Ni försvinner

Jag gråter. Det är skönt. Men jag vill inte tänka på de människorna som får mig att gråta. Jag trivs med mig själv, men jag önskade att jag hade någon att ringa till och bara gråta.

Jag har hittat min nya favvo-blogg

Tackar framsidan på blogg.se för det! http://psychosandra.blogg.se/ Nu kan alla kända tråkiga sminkbloggar slänga sig i väggen! 


Inga byxor

Jag tar för givet att ni förstått att jag gillar bilder med bara tröja + trosor. Så här har ni!


ego


Va är det här jag?




Haha helt sjukt att detta är jag.. men i alla fall Jimmy är helt underbart duktig! Och näe tyvärr jag har inga bröst haha! Slände in en gif också så att ni inte blir besvikna om ni ser mig irl!

Modell: Jag/ Sofia Samuelsson
Fotograf + redigering: Jimmy Håkansson, http://pennywiseart.se
Mua: Carin Athena Rudolfsson



:(

Jag har börjat inse nu att min blogg är på G ner i botten. Jag vet inte vad jag kan göra för att förbättra.. vill ändra hela designen och headern, men är lat och okunnig. Vet inte vad jag vill ha heller. 

Jag är för feg för att springa ut med stativet och ta coola outfitbilder, har för stökigt och opassande rum för att fota bilder där, har för lite tid och inspiration. Jag sminkar mig knappt längre. Jag har inget tålamod. 

Dock kommer deet bli ett brakfett inlägg 12e juni, dagen efter min student.. så har ni något att se framemot! 

Jag har ju dock min instagram som uppdateras mer! SofiaStarstrukk

Ångest

Som ni vet sen tidigare så är min dagliga ångest om framtiden och pengar. Nu på senaste har det mest handlat om det sistnämnda. Jag är en sådan tjej som sparar hela tiden, men jag vet inte varför, för jag vågar inte använda pengarna typ. I alla fall.. och nu har jag bara 900:- kvar på mitt vanliga konto, vilket är döden för mig. Så nu måste jag planera mina utgifter lite denna månad, vilket är skönt att göra här i bloggen.

- Förnya klätterkort, ca 2200:-
- Disco pants, 500:-
- Rosa hårspray, 79:-
- Tighta tshirts, 49:-/st
- cigg, 50:-/paket

Förhoppningsvis så är det inge mer.
ca 2 878 om inte mer.. beror på hur mycket cigg jag köper. 

Bjussar på min utsikt, för den här dagen har ändå varit bra!

~~

Vad finns det att göra på helgerna egentligen? Jag har verkligen tröttnat på krogen.. och har ingen lust att slänga massa pengar på typ ingenting. Jag skulle vilja ha ett stort kompisgäng där alla var bästisar med alla.. åh :( 
Mina kompisar är så uppdelade, funderar på att isolera min i några veckor.. Jag trivs verkligen absolut bäst själv.


RSS 2.0