borttappad

Jadu lilla bloggen... Jag vet inte vad jag ska skriva eller göra för att väcka dig till liv. Jag lägger upp samma bilder överallt, no fun liksom. Första lediga dagen från långfilmen idag, jävligt skönt. Träffade Emelie och kollad epå Grown ups 2 haha den var skitrolig! Det sköna med att jobba 24/7 (jag gör verkligen den, ingen överdrift) är att jag slipper tänka på något annat. 

Några bilder från en plåtning jag gjorde för ett tag den. Men som vanligt så stämmer inga färger överens.. 
Modell och redigering: jag
fotograf: fredrikKarumo
och stylisten minns jag inte namnet på..

Dancing anymore

Whoo, jag har faktiskt spelat in en video idag! ska bara sitta och klippa lite i en, så den lär nog komma upp imorgon! håll ut!! har några sminkningar att visa också! massa bloggande!

 

---

Jag tänkte ju försöka få utlopp för mina känslor här i bloggen nu.. göra olika delar. Men jag vet liksom inte vart jag ska börja och hur mycket jag borde avslöja.. Ni är inte många kvar här men ni som är.. kan ni hjälpa mig?

 

I never know what I want

Jag skulle bra vilja skriva en serie med inlägg på hur jag är typ.. bara så alla fattar varför jag är som jag är, hur jag tänker, varför jag gör som jag gör.. Men det känns kanske lite för avslöjande och svårt typ... men jag, jag får tänka på det! Jag har en period i livet just nu då jag verkligen.. bara fuck allt jag skiter i vilket.. och gör alldeles för fel val egentligen.. 


 
 

Tomorrow

http://ask.fm/SofiaStarstrukk  <----- FRÅGA!!!

Sen så kan jag visa dagens outfit.. vågade köra på short. Idag ska det jobbas :( Vill ha imorgon! 
 

Mitt liv

Jag hade det jättebra i malmö.. sjuka fyllor, vill ni se bilder får ni kolla min instagram --> SofiaStarstrukk
Men nu till min nya pojkvän, Pina colada!! woho, bästa jag druckit och snyggaste flaskan! Tackar Daniel för den!!! 
 

liten uppdatering

 
Här var jag med i produktionen och faktiskt med i klippet, leta upp mig vettja!
Nu är jag snart på väg till Malmö, hojta om ni vill ses! men då föreslår jag att ni skriver på fb eller instagram :* pusspuss

- -- ---- -

Jag mår inte sådär skitbra just nu.. försöker, kämpar som en dåre. Det kommer att vända. Dock stukade jag foten igår på fyllan, så bra karma har jag. Varenda kotte skaffar ett förhållande, fattar inte det är väl på sommaren man vill vara singel? Jag vill så hemskt gäna skaffa ett förhållande.. men det går inte med det livet jag har och vill ha. Går inte med min personlighet heller för den delen. Jag har också insett att jag litar liiiite för mycket på människor. fAN nä nu måste jag skärpa mig. Plugga körkort, letar efter ett land att bosätta sig i. och om 18 dagar så drar jag iväg.. jag skulle vilja skriva så mycket djupare saker. Beskriva mig själv med mina ord så att folk visste. Men som sagt jag och text går inte bra ihop! 

Ska börja leva i bandana.
 

Hejhej

Dålig uppdatering. Jag vet. Det är bara egobilder.. Jag vet. Det finns så mycket jag vill få sagt men jag är så dålig på det där med text. Men mitt liv rullar på, det lär väl bli lite förändringar snart. Men först så skulle jag bli superglad om ni kunde anmäla den här personen som fejkar mig på instagram
http://instagram.com/alyaozben Tack på förhand!


 

RSS 2.0