Fredag, fredag, du vita fredag.

Tre bilder på mig som togs för 1 år sedan.
Här sitter jag denna fredag, klockan är 22:25 och jag försöker plugga. Roligt va? Nä men det är faktiskt helt okej.. ska jobba hela helgen så det funkar. Kommer bara inte igång med det. Var i skolan idag en snabbis, det var asskönt, få lite vägledning och prata osv (jag har praktik just nu, därav att jag inte varit i skolan på typ 5 veckor). men nu tänkte jag få igån pluggandet på riktigt. Vi hörs!

Ointressant

Här har ni några sjukt ointressanta bilder från Göteborg!

Call girl

Idag var jag på bio och såg Call girl. Sjukt hemsk historia, men bra! lite halvdana skådisar och pissdåligt slut. Men jag kan inget annat än att älska svenskafilmer! är dock rätt ensam om det. Idag och imorgon ska jag försöka få typ all plugg klart, så att jag kan dra till Berlin nästa vecka!

Här har ni smakprov på en liten plåtning jag gjorde i Göteborg!


Svar på frågorna #2

Är fortfarande grinig över att blogg.se kan suga någons minipenis och spy. Allt bara laggar, men jag foertsätter med frågorna som blev raderade då.


funderar du på att skaffa fler tatueringar inom en snar framtid? Ja verkligen! vet bara inte vad :(

hur skulle de perfekta jobbet se ut för dig? no limits. (har för mig att jag har läst att du vill jobba med film, vilken sort/genre isf?) Jag vill bli regissör och jobba inom alla genrer, med kända och bra skådisar! det hade varit så roligt.

vart i världen vill du åka,vad skulle du vilja uppleva innan du dör? Jag vill åka jorden runt, överallt och ingenstans! Innan jag dör vill jag uppleva riktig kärlek.

vem skulle du vilja känna/ha i din närhet, alltså vilken sorts personlighet? Ärliga och rakt-på-sak människor. Är så trött på alla de människor som inte säger som de är från början och bara drar ut på allt, gör små missförstånd till stora problem för att de håller käften. Ljuger en rakt upp i ansiktet för att det är "bäst" så. Sanningen kommer alltid fram ska ni veta.

har du någon filosofi? Var nöjd med allt som livet ger och allting som du king dig ser, glöm bort mbekymmer sorger och besvär. Nä inte riktigt haha.. men jag borde nog skaffa!

har du en dröm längd du skulle vilja ha? 175 typ! så att jag skulle kunna bli modell.

Hej, kan inte du visa hur du målar dina ögonbryn? :) Det finns inte mycket att visa! men visst :)

vart köper du bindi's? :) Ingen aning om vad bindis är? o:

Du sinkar dig så fint! Kan intedu visa hur du sminkar dina ögon i en videoblogg eller i ett inlägg? :) Jo det är klart att jag kan! vilken sminkning?

vad är dina tankar kring den sk." SD skandalen" och SD som parti?  Jag tycker att videon är sjuk, människorna från SD som deltog i videon är sjuka i huvudet, men det är lite roligt.. det är kul att följa drama som man själv inte är med i! Jag vet inte vad jag tycker. Jag tycker att pariet har för få frågor som de leder eller vad man säger, för att det ska vara värt att rösta på dom. Men jag är inte så insatt.. tycker bara att Sverige kan skärpa till sig när det kommer till... allt.

vad tänker du kring djurförsök för tex skönhetsprodukter vs. medicinskt? 
Femnism? Jag tänker inte så mycket, alla andra är så insatta i det och kämpar för det, så känner inte att jag behöver komma med så mycket. Har varken tid, ork eller intresse. Jag försöker att tänka lite på vilka märken som testar på djur osv, men skulle vara hycklare om jag kämpade mot djurtester, då jag äter kött. 

hur skulle en bra dag se ut för dig? något minnesvärt alltså. Shit.. ingen aning, tråkig jag är.. men nä jag vet inte :( 

favorit tumblr? Fuckmaker.

favortiblogg/ar? Gjorde en megalista förut.. men ah får väl göra om den då. atypi.blogg.sebaik.blogg.sebloodwave.blogg.semodelsas.blogg.sepennsi.blogg.seslaktatom.blogg.setofauti.se,
nyheter24.se/modette/amandabergnyheter24.se/modette/billytillybeccabarbie.blogg.se.

något som inspirerar dig? Bilder och filmer, lookbook.

ett minnesvärt barndomsminne? Haha ingen aning.. 

vilka sminkproduktr/märken kan du rekomendera? Jag älskar isadoras eyeliner och maxfactors läppstift, annars är jag inte så värst insatt!

skulle du vilja ha ett djur vad/vilken ras isf? Något som inte hårar men som man kan gosa med :( nakenkatt typ eller något..

kan du visa ditt favoritplagg? Jag har inget.. typ min body eller alla mina magtröjor!

favoritbok/film, varför? Alla John ajvide lindqvist böcker äger stenhårt!! han får in overkligasaker i en sådan verklig miljö att det inte skulle vara konstigt om det faktiskt hände. och jag har sjukt många favvofilmer, men monsters inc är fan livet. Rolig, charmig och nostalgisk film!

varför började du just med klättring och vad var det som fick dig att fortsätta? berätta gärna mer om klättringen! Jag har alltid velat klättra, klättrade några gånger när jag var liten. Sen  började jag hänge med en tjej som heter Andréa och hon jobbar på klätterverket där jag då klättrar nu. Så jag hakade på henne och varit fast där sedan dess! träffat mycket nya fina människor där och det är bra avkoppling från internet osv! 


tycker du har sjukt snygg kropp så undrar över din kost och motion :) Haha mycket intressant, jag tackar så mycket! Min kost kan gå och hänga sig.. äter bara skärpmat och äter jag inte det så äter jag typ inte alls.. jag tränar väl ca 2 gånger i veckan.. vilket är otroligt lite för att vara jag just nu.. men skolan och studenten osv tar kol på huvudet ajaj.

Favoritoutfit? :) Grå tshirt som är knuten som en magtröja, svarta jeans med en nice skärp, klackskor och massvis med smycken.. halsband ringar och armband!



Svar på frågorna! #1

Har du haft analsex? :) Hahaha underbar fråga! men nej det har jag faktiskt inte, något man borde testa kanske? haha.
Jag vill först säga att jag verkligen älskar din stil och hela dig! Tack så mycket <3

Vad är ditt dröm yrke? Regissör eller att jobba med visuella effekter i filmer! 

vad är dina framtids planer ? Resa, möjligtvis plugga vidare och sen jobba med det jag vill jobba med!

Var/hur får du inspiration till din klädstil? Följer otroligt många bloggar, men sen har väl inte jag någon speciell stil.. jag kör oftast på t-shirt och jeans med massa smycken typ!

Hur lärde du dig sminka dig så fint som du gör idag? Hmm, tycker inte att jag sminkar mig bättre än någon annan, men jag tycker att det är så satans roligt att sminka sig så jag övar väl rätt mycket, kollar sjukt mycket på youtube!

Önskar jag hade din garderob! verkligen!!! Haha min garderob består mest av min brorsas och pappas tshirtar!

Vad är det första du tänker på när du vaknar? 
Och det sista innan du somnar?
Svårt, beror ju på vad ag gjort under dagen, men jag tänker väl alltid nör jag vaknar "FML, vill inte gå upp, sover lite till"

När kommer det upp något naket? Haha, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! 

hur känner du för att träffa människor via internet? Jag har träffat många via internet, men jag ahr lärt mig att oftast så håller inte sådanna relationer värst länge tyvärr! 

börjar du skriva med någon kan du tänka dig att träffa den irl då om ni bor nära?
Om vi klickar osv och båda känner sig trygga så absolut!

Hur lång är du? 165cm!

Var står du politiskt? Ingenstans faktiskt, politik är skit och inget parti gör någon skillnad ändå, de bara lovar saker som aldrig händer.

Vad vill du göra med ditt liv, senare? :) Jobba inom media, resa jorden runt och ha i alla fall ett riktigt förhållande innan jag dör.

kan du linka din spotify lista? tjaba

hur får du så fin kropp?
Hmm jag vet inte haha, jag är född så och sen tränar jag ju en del!
 
 
 
KUL!!! HADE SVARAT PÅ ALLA FUCKING FRÅGOR MEN BARA DOM HÄR KOM MED  :)))) VAD VILL VÄRLDEN MIG??
 

MER FRÅGOR

Kom igen mer frågor!! Bättre kan ni woooop


FRÅGESTUND

Skitfult ord and shit, men jag drar till Göteborg imorgon och stannar till måndag, så tänkte att ni hade den tiden på er att fråga saker så...

FRÅGA FRÅGA FRÅGA!!!!!!


Bilder tagna & redigerade av mig, från i somras. 

En vis kille sa en gång

- jag förstår inte varför du skulle suga för att hen dissar...du är precis lika bra oavsett hans åsikt om den är bra eller dålig. Om jag vill träffa dig o du säger nej för du tycker jag inte är tillräckligt snygg eller något, då e jag inte en sämre människa än jag var tidigare, jag e bara inte vad du vill ha?
ja, väldigt sant. tro aldrig mindre om dig själv baserat på vad andra tycker.

Ibland har jag bra människor runtomkring mig. Någon gång hoppas jag att majoriteten är bra människor. 


Spotify

Justfan, kom på att någon hade frågat efter min spotifylista, så tänkte att jag länkar den här!
Jag är ingen sån tjej som delar upp i 400 olika listor utan jag trycker in all skit på en lista eller lyssnar på andras!


tjaba
 <-- Lyssna vettja. 
Frank Wiedemann – Howling - Âme Remix <-- låten som går på repeat.



how about no.


Het


Ps



Nu ska jag visa er lite av det jag pillat med under kvällen! 
Jag hoppas att ni förstår vilka bilder som är föra och vilka som är efter. Det är 3 par. Fixat hyn och försökt mig på att photoshoppa in smink hahha. första gången så jag klagar inte! och med mitt tålamod så ja.. men jag är fan nöjd! börjar komma någonvart! Ögonbrynen var sjukt svåra att måla dock haha, så dom blev inte jättebra :(

Krönikor



Jag har en liten förkärlek till några krönikörer i metro. En krönika jag vill visa upp idag handlar om ärlighet.
"Oftast är ärlig dessutom mest en ursäkt för att bete sig illa, särskilt i kombination med ordet bara. ”Jag är bara ärlig” är mottot de ryggradslösa skitstövlarna skriver på sina sköldar när de anfaller."

Läs mer här:
http://www.metro.se/kolumner/arlighet-ar-overskattat/EVHlkm!70vgO9dXFBKMA/
 

Dagens outfit

Det är nog inte så många som vet att jag faktiskt har en LookBook. --> http://lookbook.nu/stopteasingme
Ta er en titt!

Ecigg



Testade Ecigg idag, haha jag är så jävla lättroad. Tyckte att det var en asrolig liten grej! dock astung och lite farligt bekvämt att kunna röka överallt!
Fotat en del idag också, så idag ska det bli en del inlägg!

Wooop




Kolla in http://klubbace.se/ Vettja!

Bröst

Min bästa vän länkade mig den här awesome videon!

magtröja

Jag har börjat samla på magtröjor. Senaste kapet 50:- på Top shop. 

Nyttnyttnytt

Shoppade lite idag. Allt som allt gick det på 258:- så himla nice (2 tröjor och smink)! Ni får dock bara se sminket jag köpte i det här inlägget! 

Bara sminket gick på 159:- och allt är från Gina Tricot!

utan mening


Bilder fotas utan någon mening, meningslösa bilder. Livet levs utan någon mening, meningslöst liv. Ord sägs och skrivs utan någon mening, meningslösa ord. Jag har inget driv, jag har ingen motivation, jag är lat, jag är slö, jag är sur, jag är paranoid, jag är dryg, jag är aldrig glad. Ord med mening? meningsfulla ord. 

Vad heter du?

Svart och svår 18 år. Så kan man se det och det verkar många göraa när det kommer till mig. Uppochner det är jag det. Folk finner mig jobbig. Jag är jobbig, jag vill inte vara jobbig. Jag är lika elak.. Karman kommer aldrig bli bra för mig. Kommer aldrig få någon, för jag behandlar andra dåligt. Antar jag. Måste döpa mitt alterego, pryd, söt och snäll är hon. Ett bra namn?

Ego

Igår Drog jag ut med Nea & Jocke. Där träffade vi Daniel och Louise, hade det trevligt osv, jag drack liite för mycket.. så idag har jag inte mått prima alltså.. Jag har inte mycket att säga er kära läsare. Märkt dock att det verkligen inte ha kommit ut att jag har en ny blogg, så ja om ni är snälla, så sprid det vidare! Sen får jag väl se till att kommentera alla de bloggar jag läsers bloggar! så de ser att jag inte har dött haha.

 

Date and the city


Jag gillar det personliga i bloggar.. om jag bryr mig vill säga. Små korta notiser om individens liv och person. Det kan vara mysigt. Gärna kort och sammanfattande. Så tänkte säga vad som händer i mitt liv just nu. Nea kommer bo hos mig ett tag och jag har börjat min praktik på Ace. Jag vill skriva en till grej, men jag tror på att det ger otur. 

Rainbow dash smink

Närbild på sminket, jag blev ganska nöjd! molner med blixtrarna var assvårt att göra och ögonen rann lite.. men ja!

Halloween #2

Oredigerade bilder från Pernilla http://pennsi.blogg.se/

Halloween


Sjukt hemska bilder.. sjukt dåliga fotografer.. men vad fan ska man göra.. 
Gissa vad jag klädde ut mig till!

bitch is back

Usch, det finns så många saker jag stör mig på.. ALLT en människa gör i princip.. jag är en fitta, I know that.. men alltså, vissa människor vill jag bara banka in en spikklubba på i huvudet. Fyfan. Jag har flera praktexempel på människor som klagar hos mig på något en människa gjord, så gör dom likadant mot mig?!?!!? alltså bitch please. Btw så tror inte jag ett dugg på att Hanna W var ett jävla "konstprojket" hon vill bara kunna sälja sina otroligt tråkiga tavlor. Det enda hon har ändrat på är sin stil, inget annat. Men hon lär ändå dö ut snart.. folk har redan glömt bort henne.

HAHA åh gamla Sofia is back.. i alla fall i det här inlägget, enjoy!


 
 

Nice

Jag känner mig ändå otroligt duktig som har uppdaterat så mycket som jag har gjort. Jag har många London bilder kvar och imorgon är det halloween, vilket kommer bli sjukt nice. Jag vill verkligen bli bättre på att uppdatera, få tillbaka den gamla statistiken om inte ännu fler. Jag ska bara hitta motivationen osv.

Finns det något ni verkligen vill se mer av?



RSS 2.0