Borderline baby

Nu ligger alla bilder uppe på Borderlinebaby.com's hemsida! In och shoppa! it's good stuff! Sorry för olika storlekar på bilderna!

 
 
 
 

Modella på heltid?

Nä det tror jag väl inte.. här är i alla fall två bilder från två olika plåtningar.


Den här bilden är från en plåtning jag gjorde i Torstags med Citty. Det är produktbilder för Borderlinebaby.com Asnice kläder, fick med mig en del hem som ni lär se mig strutta runt i! Så in och kika vettja! 

Foto, redigering, styling och smink: Citty 
Modell: Jag
 
Och det här var en plåtning jag gjorde med Jimmy Håkansson för lääääänge sen. Men jag gillar bilden som fan.
foto: jimmy håkansson
mua: hanna blomberg
modell: sofia samuelsson (jag)
 

Random

 

Hejdå Dell Vostro

Idag så Köpte jag mig en Extern hårddisk och den senaste MacBook air. Tanken var att jag skulle köpa en pro, men eftersom apple precis uppdaterat airen så verkade den bäst lämpad för mig! jag hoppas att den ska funka jävligt bra, den var ju fan inte gratis! Så jag tackar min skoldator Dell Vostro för dessa tre år dock har jag bytt ut dig en gång. Men du är fan inte en bra dator! Sov gott.
 
Här kommer en fin cambild från Photo booth.
 

Dagens outfit

Världens bästa Max fotade! 

Hultsfred #2

Lite bilder från Soffta.nu som jag höngde med! spana in deras fb och vilka grabbarna är. Bättre människor går det inte att hitta! https://www.facebook.com/soffta.nu?fref=ts


 

Hultsfred

Hade så jävla fett bra på hultsfred också! även om det var här i stockholm. Hängt med soffta.nu gänget och jobbat som volontär för volt! BRA GREJER SÄGER JAG BARA.


Studenten

Jag tog typ inga bilder. Kände mig inte så fin faktiskt.. Men hade det så jäääääävla bra. Dock fick jag inte alls så mycket presenter som alla andra verkat få? Menmen jag är supernöjd och jag var knappt full alls!

 

 
 

Uppdatering

Imorgon tar jag studenten
På onsdag drar jag till hultsfredfestivalen (trots att den är i sthlm) ses vi där?


 

Studentlunch

Helt okej, jag såg ganska business ut i alla fall. Mina skor är toooo die for.

Bild

Patric fotade mig här om veckan.


Sluta vik ut dig.


Välkomna till världen

HELLO MAH BABIES! undebara skor från nelly kom hem till mig idag! 
 

Så jävla ledsen

Dans dakar var helt underbart, jag hängde med de bästa verkligen! Visade brösten för halva publiken och köttade mig mördbultad under alla spelningar i stort sett! en nackdel dock.. tappade min mobil, är skitjävlapissledsen. Jag levde fan med mobilen.. ingen musik, alla bilder, kontakter. Så nu ska jag bestämma om jag ska köpa en ny iphone 4s eller iphone 5, vad tycker ni??



RSS 2.0