Fashion ego

http://nyheter24.se/nextinfashion2013/sofiastarstrukk/
Här kommer jag posta mina outfits, ska fan försöka vara så flitig som möjligt.. vore så kul! Men här får ni en sneakpeak bara för att ni ska klicka på länken!

Kommentarer
Postat av: Lisa

hejhej. jag brukade läsa din förrsa blogg stopteasing me, men när jag en dag upptäckte att den försvunnit så blev jag överstressad. jag vet inte vad det är med dig som inpirerar mig så galet mycket, men jag blir gladare av att läsa det du har att säga. i dag fick jag för mig att kolla om du hade instagram, och BAM. det hade du. och vad mer finner jag, jo : blogg:sofiastarstrukk.blogg.se. FYFAN vad skönt. jag tror du har förändrat mig faktiskt, för när jag senaste läste din blogg för typ ett halvår sedan så vågade jag ite vara mig själv, och jag vart så snäll och BANAL. nu sitter jag här med ascoola kläder som JAG valt, med mitt nyfärgade hår, mitt konstiga smink och med omaka par skor. jag är ju mig själv, fan vad du är grymm, hoppas jag träffar någon som du en dag!
#langarkärleksförklaringensorry

Svar: åh vad gulligt, vad glad jag blir!!!! det är synd det där med min förra blogg :( men jag lever i alla fall!skönt att du är dig själv <3 ha det bra!
sofiastarstrukk.blogg.se

2013-03-29 @ 16:00:33
URL: http://trainfire.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0