---

Jag tänkte ju försöka få utlopp för mina känslor här i bloggen nu.. göra olika delar. Men jag vet liksom inte vart jag ska börja och hur mycket jag borde avslöja.. Ni är inte många kvar här men ni som är.. kan ni hjälpa mig?

 

Kommentarer
Postat av: "kvar" sedan igår

Som den inbitne bloggsurfare jag är, som av underliga anledningar gillar att läsa personliga saker från komplett okända främlingar och med risk att gå miste om interessant läsning vill jag ändå påpeka det uppenbara: Det som hamnar på internet försvinner inte. Skriv inte mer än du tror dig kunna vara bekväm med i dina känsligaste stunder och sov gärna på saken innan du trycker iväg något. Det finns många sätt att ta itu med känslor man tycker gnager en. Man måste inte få "utlopp" för allt på en blog, särskilt inte en där man inte är ett dugg anonym.

Svar: nä precis! men jag vill ändå kunna skriva ut vissa saker för att vissa ska förstå.. så tråkigt att bara se massa bilder om en random tjej liksom..
sofiastarstrukk.blogg.se

2013-07-22 @ 15:59:05
Postat av: k

så länge du känner dig bekväm/mår bra av det du skriver så kommer vi läsare stanna kvar! tänk inte på oss liksom utan bara kör, så som du vill!

Svar: tack :*
sofiastarstrukk.blogg.se

2013-07-22 @ 22:19:54
Postat av: C

Dina bilder är inte tråkiga ;) men det ska bli kul att läsa lite tjejen bakom också. Bra tänkt att inte avslöja för privata detaljer, annars går det nog bra att beskriva känslor så som de känns, så att säga

2013-07-22 @ 22:41:56
Postat av: D

Så som jag ser det så behöver man inte avslöja för mycket. Lite ska man behålla privat. Sen är människor så snabba på att dömma en. Det du skriver kommer läsas av både människor du kanske skulle kunna berätta för irl samt dom som du aldrig skulle yppa ett ord om ditt privata för.

Ha det bäst!

Svar: jag vill ju inte bli dömd så lätt.. men å andra sidan så det deras problem och inte mitt :(
sofiastarstrukk.blogg.se

2013-07-23 @ 14:11:21
Postat av: Fluffmaestro

det viktigaste är att du är bekväm med det! som sagt innan, tänk över det, förhasta dig inte och skicka iväg något så snabbt du bara kan. och tänk även på att ifall det är andra personer med som nämns att dem är okej med det,(vilket jag iof tror du finner givet)

men som läsare, sålänge det är genuint och ärligt finns det nog ingen gräns för vad jag vill läsa, du verkar ytterst intressant så. men som sagt, Det ska vara helt på dina vilkor, vad du är bekväm med och vad som kan slå tillbaks mot dig, eller inte.

2013-07-24 @ 00:26:33
Postat av: jawa

Oj, har inte kommenterat på ett bra tag. Wow vilka coola bilder du har laddat upp (tänkte mest på modell bilderna bl.a), sjukt najs ju, du kan posera och du kan fångas väldigt bra på bild. Var på tiden faktiskt att du fick detta tjejen, hoppas det går bra med allt and keep the fire going! <3

Svar: åh tack så mycket <3
sofiastarstrukk.blogg.se

2013-07-30 @ 01:33:51
URL: http://www.jawavoncherie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0